På kurs mod et skarpt år

Der er nye ord og funktioner i vores sociale landskaber. Når vi søger, så googler vi.
Og nu zoomer vi, når vi skal mødes. Sådan var det også til CICEDs generalforsamling for nylig. Egentlig skulle vi have holdt en ordentlig fest – 10-års fødselsdag. 

Men vi ved alle, hvorfor fester er no-go-zone, så ikke et ord mere om det.

I CICED kan vi godt lide at vende dilemmaer til potentialer. Ingen fest, men generalforsamling skal jo afholdes. Og med generalforsamling online kunne vi også bidrage til udvidelse af medlemsdemokratiet.

Fra Amager til Australien, Berlin til Birkerød og fra Langeland og Rømø loggede CICED-medlemmer sig på generalforsamlingen. En rigtig god erfaring, der er værd at huske, når corona er tæmmet.

Et nyt arbejdsprogram 2021 udstikker en ambitiøs indsats for CICED i det kommende år.
Fem nye projekter er i støbeskeen:

  • læreruddannelse med fokus på bæredygtig anvendelse af regnskoven i Peru Amazonas;
  • en femte fase i samarbejdet med det eksil-tibetanske samfund om bedre skole og uddannelse;
  • kvalitetsuddannelse og sikre skoler i Helambu/Nepal;
  • samt to projekter i Tanzania – et med de døves organisation med fokus på døves rettigheder og et med tegnsprogstolkenes forening med kapacitetsopbygning i centrum.

CICEDs kommunikationsarbejde går meget godt, men der er plads til forbedringer. Sammen med professionelle kommunikationsfolk er der dømt skarp indsats for styrke CICED NYT, hjemmeside, ViSTA, Facebook og hvad vi nu ellers finder på.

Et omdrejningspunkt bliver flere stemmer og flere billeder fra felten, fra vores partnere og dem der deltager aktivt i projekterne. Vi vil også gerne mere direkte i dialog med vores medlemmer og støtter. Og et sprudlende og skarpt kommunikationsarbejde skal være afsæt for at skaffe flere medlemmer.

CICEDs bestyrelse for det kommende år: Johnny Baltzersen (formand/chair), Jette Luna (næst-forkvinde/vice-chair), Christiane Trolle-Busck (kasserer), Emilie Lykfeldt Eriksen, Katinka Hoydal, Ida Lund, Sven Kjær Nielsen, Rita Tisdall. Suppleanter: Ranjan Lama, Martin Sandström Ommundsen.

Læs hele arbejdsprogrammet her

Del i dit netværk

Seneste blogindlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev