Præsten velsigner – skål i cola

Projektbil i Bolivia indvies efter forskriften. Når bilen er fremme hos de oprindelige folk i Potosí, så venter der mere velsignelse, medens præsten byttes ud med lokale vise mænd og kvinder.  

Vi havde ellers ikke planlagt en projektbil, men vejene i Potosí er blevet så dårlige, at en almindelig personbil må give op. Og ingen vil leje ud til kørsel i området.

Så med omallokering af lidt af budgettet og et bidrag på 40.000 kr. fra CICEDs egen kasse kunne der blive råd til en brugt firehjulstrækker. Uden den ville projektet simpelthen ikke komme rigtigt videre.

Firehjulstrækkeren er allerede i fuld sving.
Der skal leveres spader, rivejern, symaskiner og strikkemaskiner til produktionsdelen af vores projekt om kvalitetsuddannelse til fattige børn og unge i Potosí-regionen.

Og uden et godt og velsignet køretøj kommer værktøj ikke ud til landsbyerne.

Produktionskomponenterne – gartneri, landbrug og tekstilfremstilling – skal bane vejen for bæredygtig levevis i lokalområdet.

Corona har lukket skolerne i Bolivia, men de produktive aktiviteter kan rulles sammen med foråret. Unge skal lære håndværk og iværksætteri og dermed også salg af produkterne. Teori og praksis følges ad.

Del i dit netværk

Seneste blogindlæg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev